duminică, 26 septembrie 2010

Cine se îmbogăţeşte şi cine nu?


Trăim vremuri tulburi. O eră cu mult mai multe riscuri şi incertitudine decât în orice alt moment din trecut. Avem inovaţii la tot pasul dar şi tulburări venite pe neaşteptate. În ziua de azi, rapiditatea schimbării şi magnitudinea şocurilor sunt mai mari ca niciodată. Aşa ceva nu era normal în trecut. Aceasta este noua normalitate.
Cu toţii simţim că această epocă e altfel, chiar dacă nimeni nu poate spune exact ce anume o face să fie altfel. Este o eră a turbulenţei permanenete, fără pauze, şi a haosului accentuat. În acest uragan este foarte greu să faci performanţă. Provocările sunt diferite faţă de alte vremuri. Totuşi unii au reuşit!
Aproape toţi miliardarii şi-au mărit averile în ultimul an.
Cu toate astea, în România, cei mai bogaţi plătitori de impozit, datorează statului aproximativ 20% din totalul impozitului stabilit la nivel naţional.


:::

Un comentariu:

  1. Navigand in vartejul negru al haousul cu cat ne apropiem mai mult de mijloc apa devine mai tulbure zgomotul mai puternic viteza cu care ne apropiem de inec este mai mare.

    RăspundețiȘtergere

Puterea stă în cuvinte!

Cred că fiecare dintre noi are forţa de a schimba ceva. Prietenii, job-ul, ţara în care trăieşte! Sunt necesare doar două lucruri: consecvenţă şi putere de convingere. Am credinţa că noi, tinerii vom reuşi să modernizăm România!