sâmbătă, 25 iulie 2009

Politica şi sânii frumosi


Arta cere sacrificii şi fără niciun dubiu, politica este o artă.
Aşa cum Van Gogh şi-a sacrificat o ureche, la fel politica zilelor noastre a sacrificat personaje lipsite de graţie precum Oliviu Gherman, Alexandru Bârlădeanu, Nicolae Văcăroiu sau Victor Ciorbea. Evident totul dragul frumosului! În schimb au apărut în peisaj sâni admirabili, picioare zvelte, buze carnoase, blonde şi brune, una mai “de votat” decât cealaltă. După 20 de ani de politică anostă, aleşii au simţit nevoia prezenţei feminine pe culoarele reci ale palatelor puterii, iar alegătorii au preferat mai degrabă să admire decolteul unei domnişoare decât să asculte discursuri plitcicoase. Nimic anormal în asta, căci există societăţi mai destinse decât ale noastre, unde nervul latin, ce ţine de senzualitate, oferă un mod special de a percepe viaţa, cu însemnele de vară fierbinte, cu braţele descoperite şi cu pulpele bronzate. În Italia spre exemplu este o atmosferă desprinsă din satiricul lui Felini, cu haremul lui Berlusconi prezent pe toate ecranele televizoarelor. Nevasta divorţează în vreme ce el se afişează cu cele 3 “inginere de întreţinere”.
Politicul a fost substituit de o formă de seducţie uşoară şi trivială, ca să nu mai încapă îndoială că politica este de fapt o curvă!

Un comentariu:

  1. In Romania nu se face politica ci genocid mascat in care fraieri mor si smecherii traiesc. Asta este adevarata diferenta intre fraieri si smecheri. Viata= supravietuirea celui mai puternic . Traim o epurare genetica ce are ca urmare inevitabila o noua specie care se va numi "orice pe bani" . Politica este o boala venerica si orice om sanatos care se fute cu ea pana la urma se inbolnaveste si devine "om politic". Atat timp cat se vor sacrifica vieti pentru bani si nu bani pentru vieti noi care suntem "inca tineri" nu avem decat sansa la haos.

    RăspundețiȘtergere

Puterea stă în cuvinte!

Cred că fiecare dintre noi are forţa de a schimba ceva. Prietenii, job-ul, ţara în care trăieşte! Sunt necesare doar două lucruri: consecvenţă şi putere de convingere. Am credinţa că noi, tinerii vom reuşi să modernizăm România!