luni, 30 august 2010

Elodia, agentul electoral al poporului!


Astăzi se împlinesc 3 ani de la dispariţia Elodiei. Trei ani, zeci de poliţişti, sute de jandarmi, hectare de pădure răscolite, lacurile din trei judeţe verificate, două miliarde de lei cheltuite, un milion de euro încasat de OTV. Asta ar fi pe scurt prezentarea în cifre a cazului Elodia.
Au apărut între timp tricouri Elodia, şepcuţe Elodia, magazine Elodia şi chiar manele Elodia. Toate astea nu l-au trimis pe presupusul asasin după gratii, dar l-au scos în lumina reflectoarelor pe Dan Diaconescu. Aşa a devenit DD miliardar, vedetă, anchetat DNA şi candidat la Preşedinţie. Ajutat de un guvern care taie pensii, DD a ajuns să aibă astăzi o susţinere de 19% din participanţii la vot. Tot ce-i mai lipseşte acum lui Dan Diaconescu ca să intre în Palatul Cotroceni, este un îndemn la vot din partea Elodiei. Şi dacă în ziua votului Elodia apare la televizor, Dan Diaconescu are toate şansele să ia 100% din voturile românilor. Deci, unde e Elodia?



_______________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puterea stă în cuvinte!

Cred că fiecare dintre noi are forţa de a schimba ceva. Prietenii, job-ul, ţara în care trăieşte! Sunt necesare doar două lucruri: consecvenţă şi putere de convingere. Am credinţa că noi, tinerii vom reuşi să modernizăm România!