luni, 16 august 2010

Jocul de-a vacanţa


Andreea e în vacanţă. Îşi plimbă bişonul pe croazetă în Monte Carlo, doar doar agaţă un miliardar bătrân, bogat şi cu yacht. Corina se plimbă printre canalele din Amsterdam în căutarea celui mai complex coffe-shop, cu ghivece proaspete şi vedere la vitrinele roşii.
Chiar în timp ce citeşti asta, Alexandra îşi flutură rochiţa din dantelă pe Champs'Elysees, Alina face poze în Vancouver iar Dragoş se bronzează uniform pe o plajă pustie din Ibiza. Lumea întreagă este în concediu şi nimănui nu-i pasă de nimic. Soare, mare, plajă, distracţie, fete, băieţi, bronz, bere, shopping, şampanie, somn, masaje, plajă, relaxare. Momentul ideal ca Ponta de la PSD să-i taie capul lui Geoană. Suntem în vacanţă, îi pasă cuiva?
..........................................................................................................................................................................
..........................................
.

3 comentarii:

  1. oare vrea dragnea la senat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu exact ce vrea Dragnea dar am urmarit deunazi o declaratie de-a lui. De fapt tot PSD-ul este interesat de acest lucru din moment ce au convocat o sedinta extraordinara ptr a stabili soarta "prostanacului".

    RăspundețiȘtergere

Puterea stă în cuvinte!

Cred că fiecare dintre noi are forţa de a schimba ceva. Prietenii, job-ul, ţara în care trăieşte! Sunt necesare doar două lucruri: consecvenţă şi putere de convingere. Am credinţa că noi, tinerii vom reuşi să modernizăm România!