luni, 23 august 2010

Băsescu, mână de fier!


Cotidianul, un ziar care după ce a ţepuit 7 tipografii s-a închis şi mai apare doar pe internet, a lansat o nouă bombă de presă. Băsescu a dat cu pumnul într-un avocat. Incidentul s-ar fi petrecut la Neptun, vineri noaptea, după ce preşedintele a plecat de la restaurant alături de soţia sa. Avocatul l-a înjurat pe Băsescu, iar acesta i-ar fi dat un pumn în bot. Desigur, nu au fost martori, decât SPP, patronul restaurntului şi părţile în conflict. Dacă ne concetrăm pe subiect, apar câteva întrebări. De ce un avocat, om cu studii superioare şi statut social ar înjura ca la uşa cortului preşedintele? De ce Băsescu ar da cu pumnul, după tot scandalul de anul trecut? De ce s-ar intâmpla toate la mare, unde oamenii sunt în vacanţă, relaxaţi? De ce nimeni nu confirmă în afară de victimă? De ce Cotidianul aruncă ştirea pe piaţă fără să o verifice? De ce nimeni nu vorbeşte despre ce facem cu ţara, cu criza, cu viitorul? De ce ne-ar păsa nouă?
:::::::::::::::::::::::::::::::

2 comentarii:

  1. Cunosc masurile de securitate aplicate de SPP si sunt sigur ca acel individ nu s-ar fi putut apropia prea tare de Basescu. E doar o minciuna ieftina!
    P.S. De ce nu are nici macar buza sparta???

    RăspundețiȘtergere
  2. posibil ca avocatul sa fi primit numai un pumn.....dar ma uit in jur si vad cum zilnic milioane de oameni primesc un exod de pumni de la acelasi el.....ori de la ei.......

    RăspundețiȘtergere

Puterea stă în cuvinte!

Cred că fiecare dintre noi are forţa de a schimba ceva. Prietenii, job-ul, ţara în care trăieşte! Sunt necesare doar două lucruri: consecvenţă şi putere de convingere. Am credinţa că noi, tinerii vom reuşi să modernizăm România!