vineri, 13 august 2010

Special offer! Enlarge your PIB...


În miezul unei veri sufocante vine o veste care îi face pe toţi analiştii să-şi ridice capul din nisipul fierbinte de pe litoral şi să privească cu atenţie televizaoarele.
Taman în toiul caniculei, când românii îşi perpeleau burţile la tsunamiul solar, Institutul National de Statistică anunţă că economia României a crescut.
Bomba pică ca o pleaşcă în capul tuturor celor ce se străduiesc să prezinte realitatea ca pe o apocalipsă. Ce va spune acum oare Mircea Badea sau Adrian Ursu, împreună cu toţi oamenii de la televizor care anunţă prăpădul României?
Ori că din cauza exploziilor solare s-a dilatat economia, ori că e de fapt un calcul greşit. Sau poate e din cauză că Băsescu, într-o seară, după ce s-a scobit cu beţişorul în ureche, a încurcat pastilele de culcare cu cele de sculare. Şi uite aşa ne trezim dis de dimineaţă cu un pib mai mare, dar din păcate destul de bleg.

Un comentariu:

Puterea stă în cuvinte!

Cred că fiecare dintre noi are forţa de a schimba ceva. Prietenii, job-ul, ţara în care trăieşte! Sunt necesare doar două lucruri: consecvenţă şi putere de convingere. Am credinţa că noi, tinerii vom reuşi să modernizăm România!